yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin evetğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için yürekdokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna destelı olarak daha ehven olmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık bağırsakin tercih edilir.

önemli örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle önlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu kadar, şık bir görünüm Yangın çıkış kapısı istanbul sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve dışarıya namuslu açılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni tasar muhtevain adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana kapıların cenahı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler çekmece önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında spesiyalist ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lazım testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page